Міністр охорони здоров’я України О.С.Мусій відвідав лікарню

Written by admin on . Posted in Останні події

Міністр охорони здоров’я України Олег Степанович Мусій відвідав КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша». Міністр ознайомився з роботою неврологічного відділення, міського інсультного центру, проктологічного відділення, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, відділення хірургії судин, цікавився матеріально-технічним станом, медикаментозним забезпеченням, оснащенням, лікувально-діагностичною апаратурою, також з’ясував нагальні потреби у медичному забезпеченні лікування пацієнтів. Під час спілкування з медичними працівниками лікарні піднімалися питання оплати праці медичних працівників, ролі та місця професійних лікарських самоврядних організацій в управлінні галуззю.

Головний лікар Алла Павлівна Малицька доповіла Міністру про заходи які вживаються керівництвом лікарні для забезпечення медичною допомогою пацієнтів також ознайомила з підготовкою до 100-річного ювілею лікарні.

ministr1

Олег Степанович Мусій вважає, що позитивний досвід організації роботи лікарні та успішного лікування пацієнтів має бути запозичений іншими медичними закладами.

Trackback from your site.

Leave a comment

70