Медична рада

Written by Админ on . Posted in Останні події

21 травня в конференц-залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась медична Рада, на якій обговорювали питання стану захворюваності та профілактики інфекційних захворювань в Суворовському районі в 2014-2015 р.р.

На початку засідання, інженер з техніки безпеки Продаєвич Вадим Іванович привітав усіх присутніх з Всесвітнім днем охорони праці і нагородив грамотами з нагоди свята: заступника головного лікаря з дитинства Самодіну Віту Валеріївну, старшого фельдшера лабораторії Чистову Валентину Макарівну, медичну сестру хірургічного відділення поліклініки №1 Колеснікову Валентину Володимирівну.

IMG_1420

IMG_1419

IMG_1417

Лікар-інфекціоніст Єрохіна Альона Олександрівна доповіла про хід виконання Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки в Суворовському районі за 2014 рік та І квартал 2015 р.

IMG_1422

Про стан захворюваності населення  Суворовського району інфекціями, керованими засобами імунопрофілактики, виконання плану щеплень доповіла заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Керецман Ольга Михайлівна та завідуюча  шкільно-дошкільним відділенням дитячої поліклініки №1 Крамаренко Наталія Іванівна.

IMG_1424

IMG_1428

Організаційно-методичний відділ

 

Trackback from your site.

Leave a comment

71