Медична рада 18.01.2018 року

Written by Админ on . Posted in Останні події

18 січня в конференц-залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулось перше в 2018 році засідання медичної Ради лікарні. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про стан роботи зі зверненнями громадян та виконання Закону України «Про звернення громадян» за підсумками 2017 року.
  2. Про стан санітарно-освітньої роботи за підсумками 2017 року.

По першому питанню доповідала Сухенко Лариса Василівна, заступник головного лікаря з кадрових питань. Було представлено аналіз роботи зі зверненнями громадян протягом 2017 року – кількість подяк, звернень про надання спеціалізованої допомоги безкоштовно, а також скарг на роботу лікарів та підрозділів лікарні тощо. За результатами аналізу зроблені висновки, визначені причини, які викликають незадоволення хворих, обговорені шляхи їх усунення. Прийняте рішення проводити аналіз звернень громадян щомісячно, звертати увагу на скарги та повторні звернення і запобігати їх виникненню.

По другому питанню, заслухавши доповідь інструктора з санітарної освіти Гончаренко Ольги Анатоліївни, медична Рада відмічає, що в лікарні проводиться досить грунтовна санітарна освітня робота. Діяльність закладів охорони здоров’я Суворовського району з питань формування здорового способу життя, гігієнічного виховання широких верств населення здійснюється у відповідності з пріоритетними напрямками державної політики у сфері охорони здоров’я, реалізованої в планах, що сприяють поліпшенню громадського здоров’я: Комплексна програма «Здоров’я 2020: український вимір», державних та обласних програм. На виконання Державної Програми «Здоров’я 2020: Український вимір» пріоритетним напрямком проведення санітарно-освітньої роботи прийнято рішення вважати роботу серед дітей та підлітків.

Підготувала Раковська І.В., організаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

71