Лікування зубів під мікроскопом

Written by Админ on . Posted in Останні події

В стоматологічній поліклініці КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є.Карабелеша» відбувся  майстер – клас для лікарів-стоматологів  –  «Лікування  зубів під мікроскопом».

Використання мікроскопу в рази збільшує можливості збереження зубів та гарантує успішне лікування навіть у найбезнадійніших випадках. Сьогодні, використання стоматологічного мікроскопу  в роботі стоматолога є саме тим остатнім кроком, що дає гарантію на  можливість зберегти зуб та здійснити якісне лікування.

Мікроскоп дозволяє виявляти захворювання на  ранніх стадіях його розвитку. Якість обробки каріозної  порожнини зуба стає кращою, ретельно відокремлюються інфіковані тканини, препарування проходить з максимальним збереженням тканин зуба, а пломбування гарантовано надійним.

Унікальним є застосування мікроскопу для виготовлення  ортопедичних конструкцій, оскільки збільшується точність препарування зубів та якість відбитків, покращується контроль прилягання та цементування конструкцій.

7

В сучасних умовах роботи лікаря-стоматолога мікроскоп відіграє роль потужного гаранта якості, надійності, точності. Знання, досвід, вміння лікаря у поєднанні з  унікальними можливостями  мікроскопу- це той результат, який межує з віртуозністю!

6

 

Зав. терапевтичним відділенням стоматологічної поліклініки
КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є.Карабелеша О.М.Ступницька,
лікар-стоматолог-терапевт стомат. поліклініки В.О.Безрук

Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment

74