Лікарня Карабелеша отримала три нових автомобілі марки «Рено», придбаних за рахунок коштів НСЗУ для боротьби з пандемією

Written by Админ on . Posted in Останні події

З коронавірусом ситуація набула критичних масштабів як в Україні, так і в Херсонській області. Наразі в області 7126 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.


Тривалий час лікарня Карабелеша перебувала у стані «напоготові» і напряму не брала участі в стаціонарному лікуванні хворих пацієнтів з гострою респіраторною хворобою СОVID-19 спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Але настав час, коли «друга хвиля» захворюваності поставила суспільство у нові більш жорсткі рамки виживання і вимагає значних затратних ресурсів. Відтак дійшла черга і до «запасних» медичних закладів, які долучаються до лав борців з пандемією на передовій і підставляють своє надійне плече у суворому двобої.


Відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної з поширенням корона вірусної хвороби КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» на початку листопада внесено до Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації хворих на СОVID-19.
Відповідно до наказу Департаменту здоров’я ХОДА у лікарні вже перепрофільовано ліжковий фонд для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу. У закладі працюватиме 8 медичних команд для надання медичної допомоги пацієнтам із підозрою або встановленим захворюванням на коронавірусну хворобу. Також визначені палати для прийому хворих з підступною хворобою. В інфекційному відділенні працюватимуть медичні команди, забезпечені дезінфікуючими засобами, засобами індивідуального захисту та медикаментами.
Медичний персонал фактично готовий до виконання поставлених перед ними завдань. І їм неабияк допомагатимуть новенькі іномарки, які обслуговуватимуть поліклініки №№2 і 3 і стаціонар КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша».

Trackback from your site.

Leave a comment

71