Курси кухарів
з 26.10.2015 р. по 21.11.2015 р. на базі КЗ “ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша” пройшли курси удосконалення з дієтичного харчування, в яких прийняли участь 18 кухарів з різних лікарень Херсонської області.
Підчас навчання приділялась увага:
- Технології приготування перших страв;
- Технологія приготування других страв;
- Технологія приготування м’ясних та рибних страв;
- Технологія приготування мучних виробів;
- Технологія приготування салатів;
- Технологія приготування страв з яєць;
- Напої, їх приготування;
- Отриманню продуктів з комори, їх якість, збереження та правильне приготування;
- Роботі з меню-розкладкою;
- Складанню примірного меню;
- Правилам санітарно-протиепідемічного режиму;
- Першій допомозі при опіках та поражені струмом.
- 15 дієтичним столам (що можна їсти, що ні, як готувати, скільки разів, порціювання);
По закінченню курсів кухарі провели майстер-клас “Технологія приготування різноманітних страв” та здали залік в формі усного опитування .
Зав. НТЦ КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» Котик Т.І.
Tags: Навчально-тренувальний центр
Trackback from your site.