КОНКУРС «СОНЯЧНІ МЛИНЦІ»

Written by admin on . Posted in Останні події

Вже традиційно у КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня  ім. Є.Є. Карабелеша»   до свята Масляної проведена благодійна акція — конкурс «Сонячні млинці».

З привітаннями до лікарні на свято завітали поважні гості: Борис Михайлович Тодуров  –  лікар – кардіохірург, професор, заслужений лікар України, директор Інститута серця, Віктор Миколайович Короленко  – директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Ліна Володимирівна Бондарева – заступник директора Департаменту охорони здоров`я ХОДА, Ярослав Степанович Зятюк – виконавчий директор громадської організації «Асоціація 21 століття», Ірина Володимирівна Корольова – заслужений діяч мистецтв України, режисер обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Ця традиція пов’язана з бажанням людей розташувати до себе сонечко, умовити його за допомогою млинців зігріти замерзлу землю.

Але млинці не єдине частування на святі. Як правило, на Масляну накривають багатий стіл — і подають оладки, пиріжки з різноманітними начинками (грибний, сирною, капустяної і так далі). Дуже велика кількість млинців, вареників , пряників, пиріжків напекли і накрутили наші  господині —  медичні працівниці, столи від різноманітності та яскравості  страв «ломились».

Шановні гості подякували колективу лікарні за доброзичливість та гостинність. Порадували своїми виступами члени колективу лікарні, народний ансамбль Херсонського училища культури  «Джерело».

Велика подяка усім учасникам за святковий настрій, різноманітність страв, за небайдужість і співчуття.

Trackback from your site.

Leave a comment

71