Конференція в ХМК

Written by admin on . Posted in Останні події

«Клініка, дружня до молоді» КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» спільно зі службою у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради

03.12.2014 р. провели захід з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом для курсантів та студентів морського коледжу ХДМА під гаслом «Молодь обирає здоровий спосіб життя».

festiv1

Цей захід для курсантів вже став традиційним. Щорічно в перші дні грудня для курсантів проводиться конференція, щоб нагадати про ризики для здоров’я, про шкідливість вживання наркотиків, алкоголю та що треба робити, щоб захиститися від зараження ВІЛ.

festiv2

В ході конференції було переглянуто відеофільми «Все про ВІЛ/СНІД», «Обережно – наркотики».

festiv3

Тему конференції висвітлювали: співробітники служби у справах дітей, кабінету «Клініка, дружня до молоді», лікар-нарколог ХОНД Савчук В.М., представник кримінальної міліції у справах дітей – капітан Ковальська І.В., заступник голови синодального відділу соціального служіння Української православної церкви Київського патріархату – отець Дмитрієв Сергій і волонтер благодійної організації «Громадський союз Милосердя» Юнацький Дмитро, викладачі морського коледжу.

Керівник КДМ
Н.І.Крамаренко

Trackback from your site.

Leave a comment

63