Інновації у діагностиці, лікуванні та профілактиці поширених інфекційних та неінфекційних хвороб дитячого віку

Written by admin on . Posted in Останні події

27 травня 2017 року  за сприянням МОЗ України в приміщенні Херсонського базового  медичного коледжу відбувся регіональний науково-практичний  семінар для сімейних лікарів та педіатрів області на тему «Інновації  у діагностиці,  лікуванні та профілактиці  поширених інфекційних та неінфекційних хвороб дитячого віку». Проводили семінар відомі українські фахівці національних  медичних закладів.

Про спільні завдання педіатра  та сімейного лікаря в охороні здоров’ я дітей, а також про сучасні стандарти діагностики та лікування в педіатрії доклав Член-кореспондент НАМН  України , професор Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця   Волосовець О.П.

Головний педіатр МОЗ України, професор Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика  Бекетова Г.В. розкрила тему профілактики та лікування захворювань у дітей з позицій впровадження сучасних міжнародних стратегій в Україні.

Про деякі штрихи в лікуванні  інфекційних захворювань у дітей доповів головний дитячий інфекціоніст МОЗ України, професор Національного медичного університету Ім.О.О.Богомольця  Крамарьов С.О.

Професор Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця Кривопустов С.П. освітив проблеми  антибіотикорезистентності у дітей та некальціємічних ефектів вітаміну «Д».

Актуальні  питання стосовно підходів до раціональної фармакотерапії  в педіатрії були освітлені професором ДУ « Інститут ПАГ НАМ України» ШадрІним О.Г., професором ДЗ « Дніпропетровська медична академія МОЗ України» Абатуровим О.Є., професором ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія» Крючко Т.О.

В роботі семінару взяли активну участь сімейні лікарі поліклініки №3  КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша».

Trackback from your site.

Leave a comment

61