Інформаційний марафон до Всесвітнього дня здоров’я

Written by admin on . Posted in Останні події

Клініка, дружня до молоді” КЗ “Херсонська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша” протягом тижня проводила інформаційний марафон до Всесвітнього дня здоров’я.  Лікарі та психолог КДМ підготували для підлітків інтерактивні лекції   “Що треба знати про репродуктивне здоров’я”, «Наслідки раннього початку статевого життя», «Чому важливо виконувати зарядку кожен день», «Закоханість у підлітковому віці».

Із зацікавленням студенти  коледжів переглянули  презентації  про попередження ЗПСШ і  ВІЛ-інфекці.  Студенти прийняли  активну участь у тренінгах  «Як розвивати звички здорового способу життя?», переглянули мотиваційні ролики про здоров’я. Волонтери розповсюджували інформаційні матеріали та проводили анкетування.

Бажаючі мали змогу пройти обстеження на ВІЛ швидкими тестами.

Спільно з Центральною міською бібліотекою ім..Л.Українки проведено інформаційний захід у форматі дискусії «Відкритий мікрофон: закоханість та сексуальні відносини у підлітковому віці».

Спеціалісти КДМ підвели підсумки інформаційного марафону та розпочали підготовку до проведення  VII фестивалю «Молодь обирає здоров’я».

“Клініка, дружня до молоді” закликає всіх приєднатись до здорового способу життя.

Зробіть свій вибір на користь здоров’я!

Trackback from your site.

Leave a comment

71