Грантова допомога від Уряду Японії для КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша».

Written by admin on . Posted in Останні події

В червні 2015 року Комунальний заклад «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» отримав грантову допомогу по проектах людської безпеки програми  «КУСАНОНЕ», запропонованої Урядом Японії.

Грантовий контракт між Посольством Японії в Україні був підписаний за участю Херсонського обласного благодійного фонду сприяння розвитку медицини та охорони здоров’я «Медицина» для здійснення Проекту модернізації медичного обладнання у КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша».

IMG_6744_новый размер

Отриманий відеоендоскопічний комплекс фірми «Оlympus» Японія є сучасним устаткуванням, яке допоможе втілювати в життя новітні лікувально – діагностичні методики.

Вже сам процес підготовки матеріалів для отримання гранту  був корисний для вдосконалення надання медичної допомоги населенню м. Херсон та Херсонської області. Фахівці лікарні вивчили передовий досвід Японії по ранньому виявленню онкологічної патології та готові за допомогою отриманого обладнання японського виробництва втілювати його на Херсонщині.

IMG_6812_новый размер

Колектив лікарні високо цінує допомогу японського народу  і висловлює щиру подяку Посольству Японії в Україні за всебічну допомогу.

IMG_6784_новый размер

Trackback from your site.

Leave a comment

71