Формування толерантного ставлення у медичних працівників до людей, які живуть  з ВІЛ

Written by Админ on . Posted in Останні події

26 квітня 2018 року в стаціонарі КЗ “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша” відбулось заняття на тему: «Формування толерантного ставлення у медичних працівників до людей, які живуть  з ВІЛ».

Під час доповіді було розкрито основні поняття: стигма, дискримінація та толерантність. Пригадали основні шляхи та ризики передачі ВІЛ під час одноразового контакту. Було наголошено на тому, що ВІЛ не передається побутовим шляхом: через обійми, посуду, поцілунки, повітряно-крапельним шляхом.

Доведено, що високий рівень освіти та поінформованості допомагає людині краще розібратися в проблематиці та менше реагувати на існуючі публічні правила щодо прийняття людей з ВІЛ/СНІДом. ВІЛ-позитивна людина передусім потребує звичайного ставлення до неї з боку оточення без вирізнення.

Будьте толерантними: приймайте переконання, поведінку та погляди інших людей, що відрізняються від власних, навіть у тих випадках, коли не поділяєте цих переконань та поглядів.

Завідувач приймальним відділенням Побер О.Л.

 

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Ганна

    |

    Цікавий захід, актуальна тема. Запрошуйте нашу організацію на наступні зустрічі. Ми працюєм у Херсоні – БО “100 відсотків життя.Херсон”.

    Reply

Leave a comment

64