Другий день фестивалю

Written by admin on . Posted in Останні події

Для  студентів Херсонського політехнічного коледжу  участь у фестивалі вже стала традиційною.  На зустріч зі студентами  завітали спеціалісти «Клініки дружньої до молоді». Із зацікавленням юнаки та дівчата прослухали інтерактивні лекції «Твоє майбутнє без СНІДу», «Репродуктивне здоров’я та попередження ЗПСШ і  ВІЛ-інфекції», «Складові здорового способу життя».

Учнівська молодь прийняла активну участь у тренінгу безпечної поведінки «Як сказати «НІ!» Було переглянуто відеофільми «ВІЛ через дружбу не передається», «Правда про тютюн», «Репродуктивне здоров’я та профілактика ЗПСШ».

Відверта розмова з молоддю відбулась у Херсонському вищому професійному комерційному училищі. Непідробний інтерес та відверті запитання підлітків викликали лекції «Здоров’я – запорука успішного майбутнього», «Любов романтична, хвороба – ні», «Репродуктивне здоров’я та незапланована вагітність». Тренінг навичок безпечної поведінки «Цікавість з присмаком смерті: вся правда про наркотики»  надав учням можливість придбати та закріпити навички безпечної соціальної поведінки.

Жваві дискусії викликав перегляд відеофільмів  «Міфи  та правда про алкоголь», «10 причин, з яких не треба пробувати наркотики», «Все про ВІЛ/СНІД».

Спеціалісти КДМ провели анкетування підлітків  для виявлення відношення молоді  до куріння, вживання алкоголю і наркотиків та рівня поінформованості з актуальних питань збереження репродуктивного здоров’я.

В заходах фестивалю приймають участь партнери КДМ: Херсонський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом

Керівник КДМ                                                                Н. І. Крамаренко

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

63