Зі святом рідне місто!

Written by admin on . Posted in Останні події

З 20 по 22.09.2013 р. херсонці святкували день народження рідного міста Херсона.

До його 235-ої річниці було заплановано багато святкових заходів та розважальних програм: у всіх парках міста проходили святкові дійства: і фестивалі, і конкурси, і концертно-розважальні програми. 22 вересня пройшов уже 4 Парад-карнавал карапузів «Малеча з любов’ю Херсону!», Парад маленьких принцес.

Але самими незвичайним, яскравим та гарним було відкриття ІІ міського конкурсу «Квіткові килими». На площі перед виконавчим комітетом міської ради було створено картини із квітів. Участь прийняли найрізноманітніші підприємства та організації, які не байдужі до рідного міста. КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня» також взяла участь у конкурсі квіткових килимів. Композиція нашої лікарні – це голуб миру, добра та світла.

Красиві подарунки місту представили медичні працівники, вихователі садочків, вчителі шкіл, бібліотекарі, підприємці, громадські організації.

Гості міста та херсонці з захопленням переглядали (деякі по кілька разів) ці картини та завдячували учасникам за гарний настрій, позитив.

Trackback from your site.

Leave a comment

69