Благодійна допомога для встановлення пам’ятнику

Written by admin on . Posted in Останні події

Комунальний заклад «Херсонська міська клінічна лікарня» – один із добре  відомих медичних закладів не тільки на Херсонщині,  але й за її межами.

Протягом 40 років лікарню очолював головний лікар Євген Євгенович Карабелеш, Заслужений лікар України, Почесний громадянин м.Херсон, депутат Херсонської міської ради декількох скликань. Євген Євгенович був ініціатором впровадження сучасних моделей надання медичної допомоги, в тому числі надання первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини. У клініці, в одній із перших на півдні України, було започатковано телескопічну хірургію, хірургію судин, мікрохірургію, онкопроктологію.  В 2006 році було  організовано міський інсультний центр – принципово нове відділення на Херсонщині, яке  не мало  аналогів в Україні. За роки керівництва було побудовано 3 поліклініки, новий корпус стаціонару, амбулаторія сімейної медицини, дитяча молочна кухня.

27 червня 2014 року серце Євгена Євгеновича зупинилося.

Ім’я Карабелеша Є.Є. назавжди вписане в історію розвитку медицини Херсонщини, як талановитого лікаря, неперевершеного лідера, мудрого організатора та далекоглядного політика.

Колектив лікарні бажає віддати належну пошану  Євгену Євгеновичу Карабелешу, встановивши йому пам’ятник по проспекту Ушакова.

Ми сподіваємося, що до нашої ініціативи приєднаються мешканці міста, шановні та впливові люди Херсонщини.

Якщо Ви знайдете можливість, просимо надсилати кошти на адресу Херсонського обласного благодійного фонду “Медицина”:

р/р  260080169317 в ХВ  Укрексімбанку,
МФО 352639, код ЄДРПОУ 24953420,
тел. 49-12-14.
Призначення платежу: Благодійна допомога для встановлення пам’ятнику. Без ПДВ.

Trackback from your site.

Leave a comment

69