Written by Админ on . Posted in Останні події

20 грудня в актовій залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша» відбулась загальнолікарняна конференція, на яку були винесені наступні питання:

  • «Порядок огляду трупа та встановлення явних ознак наступу смерті». Ведров Ігор Павлович, завідувач  відділом експертизи трупів обласного бюро судово- медичної експертизи, нагадав права та обов’язки лікаря при констастатації смерті на виїзді, та порядок видачі свідоцтва про смерть.

  • Види раціонального протезування на зубних імплантатах». Чавус Олександр Петрович, лікар- стоматолог-ортопед , доповів про нові технології протезування, та їх доступність в стоматологічній поліклініці.

  • «Інформація про 39 міжнародний симпозіум з судинної хірургії та ендоваскулярної хірургії Charing Cross-Лондон, Великобританія – 25-29     квітня 2017 року» Гардубей Євген Юрійович, завідувач відділенням хірургії судин, к.м.н., розповів про новітні технології в лікуванні інсультів та наслідків.

На прикінці конференції, підполковник Камбуров Ігор Дмитрович вручив лікарю-хірургу поліклініки №2 Щербині Олександру Олександровичу нагрудний знак – «Знак пошани» від Міністерства оборони України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підготувала Раковська І.В.,
організаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

71