Written by Админ on . Posted in Останні події

7 грудня в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша»  відбулась чергова оперативна нарада.

На початку Головний лікар та колектив лікарні привітали Панова Віталія Васильовича, завідуючого проктологічним відділенням з присвоєнням почесного звання «Заслужений лікар України» за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Віталій Васильович у своєму виступі відмітив, що присвоєння звання «Заслужений лікар України» – це заслуга всього колективу лікарні.

На нараді були обговоренні питання:

  1. Про впровадження досягнень медичної науки та практики у КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» за підсумками 11 міс. 2017р., доповідала Секретар  групи з контролю за впровадженням сучасних лікувально-діагностичних методик, лікар-анестезіолог  Арбузова Вікторія Олександрівна.

  1. Про підготовку структурних підрозділів лікарні до звіту за підсумками роботи за 2017 р. Основні інтегральні показники стану здоров’я населення. Доповідала завідуюча інформаційно-аналітичним відділом Лютікова Лідія Олексіївна.

Підготувала Раковська І.В. організаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

63