Актуальні питання та перспективи розвитку медичної допомоги і соціальних послуг підліткам та молоді на принципах «дружнього» підходу в Україні

Written by admin on . Posted in Останні події

Керівник кабінету «Клініка, дружня до молоді» КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» Крамаренко Н.І. та психолог Павловська Л.О. прийняли участь у роботі  III-ї  Всеукраїнської  науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні питання та перспективи розвитку медичної допомоги і соціальних послуг підліткам та молоді на принципах «дружнього» підходу в Україні», яка проходила  у Києві з 29 листопада  по 1 грудня 2016 року. В конференції прийняли участь представники 138 закладів з України, а також гості з  Білорусії, Молдови, Грузії та  Киргизії.

dsc_0305

В ході конференції  був узагальнений досвід роботи кабінетів, відділень та центрів КДМ з різних міст України.  Намічені подальші плани та  перспективи розвитку медико- соціальних та психологічних  послуг підліткам та молоді на принципах «дружнього» підходу. Дипломами були відзначені клініки – переможці в різних номінаціях. Кабінет «Клініка, дружня до молоді» КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є. Карабелеша» був представлений в номінації «Кращі санітарно-освітні матеріали». Розроблені в КДМ листівки та буклети отримали високу оцінку Оргкомітету конференції.

 

Керівник кабінету                                                             Н.І. Крамаренко

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

70