Нагородження з нагоди Дня місцевого самоврядування

Written by Админ on . Posted in Останні події

4 грудня в Херсонській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке відмічається 7 грудня. Перед зібранням виступила перший заступник голови обласної ради Тамара Федько. В своєму виступі вона окреслила основні досягнення обласної ради, яка злагоджено працює на благо Херсонщини, подякувала депутатам всіх рівнів за їх самовіддану працю, яка дозволила зберегти громадянський мир та суспільну злагоду у територіальних громадах, мобілізувати їх на захист України, забезпечити розгортання підрозділів Збройних Сил та формувань територіальної оборони на кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

З нагоди Дня місцевого самоврядування кращі працівники області отримали грамоти Верховної Ради України, Херсонської обласної ради та Херсонської обласної державної адміністрації.

Серед нагороджених була відмічена дільнична медична сестра поліклініки №1 терапевтичної служби №2 КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша»  Голівець Олена Олександрівна, яка зарекомендувала себе як старанний працівник, знаючий спеціаліст, людина чуйна до пацієнтів та колег.

DSC_0797

При чергуванні на засіданні Обласної Ради професійно та вчасно надала первинну медичну допомогу людині в критичному стані.

За сумлінну працю,високий професіоналізм відданість справі та з нагоди Дня місцевого самоврядування Голівець Олена Олександрівна була нагороджена почесною грамотою Херсонської Обласної Ради.

Заступник головного лікаря
з поліклінічного розділу роботи КЗ «Херсонська міська
клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша»
Керецман О.М.

Trackback from your site.

Leave a comment

70