18 річниця Конституції України

Written by admin on . Posted in Останні події

28 червня 2014 року, у Херсоні на Площі Свободи біля пам’ятного постаменту Небесній Сотні  працівники клінічної лікарні  взяли участь в мітингу з нагоди відзначення 18-ї річниці Конституції України.

В заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Юрій Одарченко, його заступники, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники громадських та релігійних організацій, учнівська молодь та мешканці міста.

konst1

З вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Юрій Одарченко, який наголосив, що ця подія мала доленосне значення для України. Вона стала точкою відліку нової епохи українського державотворення, засвідчила прагнення нашого народу жити в незалежній, соборній, демократичній державі. «Наш спільний обов’язок – влади, кожного громадянина – суворо дотримуватися Конституції, оберігати її», – додав він.

Зокрема, Юрій Одарченко зауважив: «Нехай на шляху розвитку нашої країни саме Конституція стане надійним підґрунтям демократичних перетворень та економічного процвітання».

konst2

Голова обласної державної адміністрації також наголосив, що, перш за все, завдяки посиленню відповідальності та самовідданій праці можна досягнути найважливішої мети – процвітання України – як цивілізованої європейської держави. «Переконаний, оновлення Конституції, як того вимагає народ, допоможе захистити мир, стабільність і порядок у нашому спільному домі», – зазначив він та побажав всім присутнім миру, сімейного благополуччя, добробуту, непохитної віри у власні сили та свою країну.

Крім того, знаковою подією святкування Дня Конституції стало вручення Юрієм Одарченком батальйону територіальної оборони «Херсон» військового штандарту.

konstit

Також учасники святкового заходу привітали випускників Херсонського училища культури, яким Володимир Миколаєнко вручив дипломи з відзнакою.

По завершенню урочистих заходів його учасники вирушили святковою ходою до парку ім.Леніна, де за ініціативи херсонських громадських організацій патріотичного спрямування організовано мистецько-пропагандистські заходи.

konst4

Trackback from your site.

Leave a comment

74