Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця”

Written by Админ on . Posted in Статті

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні. Організація збору коштів в рамках благодійної акції, є одним із методів реалізації даної ініціативи.

Основні цілі фонду являють собою:

  • розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
  • привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності
  • виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
  • покрашення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

З 4-го по 24-те квітня за підтримки фонду «Серце до серця» волонтери акції зібрали З мільйони 177 тисяч 437 гривні і 11 копійок.

Акція проходила по всій території України, у тому числі у Луганській та Донецькій областях. До акції долучилися близько 20 тисяч волонтерів, підтримку надавали кілька міністерств -освіти і науки, охорони здоров’я, соціальної політики, культури – та місцева влада.

Важливий меседж. який ми намагалися донести цією акцією – що благодійність можна робити не зі сльозами на очах, а весело і з позитивом. У більшості обласних центрів акція стартувала із авто- або велопробігу. Після цього періодично організовували благодійні ярмарки та інші різноманітні заходи, які пропонували людям і приємно провести час, і зробити благодійний внесок.

Цього року ми вперше, за прикладом Польщі, провели благодійний забіг у 15 обласних центрах України. У ньому взяли участь більше 10 тисяч активістів із довільним внеском. Це був пілотний проект і українці показали, що готові долучатися до таких заходів заради життя дітей. Найбільше заходів відбувалося в останній день. 24 квітня. – волонтери збирали кошти на вулицях, у центрі міст організували «Містечко добрих сердець», де можна було зареєструватися волонтером, перевірити тиск, здати аналіз крові тощо.

Правління фонду щиро вдячні Вам за підримку ініціатив фонду, зокрема ХІ-Ї всеукраїнської акції «Серце до серця». Ми щасливі, що загальними зусиллями можемо впливши на покращення 1 / рівня медичного оснащення в державних державних лікарнях України та допомогти нашим дітям рости здоровими.

Trackback from your site.

Leave a comment

69