В очікуванні дива

Written by admin on . Posted in Статті

Вагітність – це не тільки хвилююче очікування народження дитини, але й багато виникаючих запитань (навіть побоювань), пов’язаних з самою вагітністю, пологами і найближчим майбутнім.
Кожна мама, дивлячись на своє тільки що народжене дитя, відчуває неймовірні почуття задоволення, радості і тривоги одночасно.

Чи зможе його зрозуміти? Що з ним робити, як правильно йому допомогти, як нагодувати, як виростити з такої крихітки фізично міцну, здорову і розумну людину?

В допомогу молодим батькам в кабінеті здорової дитини дитячої поліклініки №2 Суворовського району працюють школи для молодих батьків, де вони можуть отримати відповіді на всі свої «як», «коли», «скільки?», «чому?». Одна із них – «школа для вагітних».

ber1

На 32-33 тижні вагітності майбутні батьки починають освоювати «науку» відповідального батьківства.

Із серпня 1997 року всі медпрацівники нашої поліклініки орієнтовані на виконання Програми пропаганди і підтримки грудного вигодовування. Сформувати мислення суспільства відносно природного вигодовування дітей, пояснити переваги грудного вигодовування, сформувати впевненість і надати підтримку матерям, годуючим груддю – наше завдання і велике бажання.

ber2

В своїй роботі ми дотримуємось «Політики», що заснована на 12 принципах успішного грудного вигодовування. Відповідно до цих принципів і проводяться зустрічі у дитячій поліклініці №2 з майбутніми батьками. Допомагаємо своїми порадами молодій сім’ї впевнено зустріти народження дитини. Навчаємо як правильно годувати дитя, як доглядати за ним, як запобігти ускладнень при грудному вигодовуванні (тріщини сосків, мастит, лактостаз). Батьки мають можливість у кабінеті здорової дитини подивитися відеофільм про значення і техніку грудного вигодовування, послухати лекцію чи бесіду, прочитати підібраний матеріал по догляду за немовлям і отримати відповідь на всі свої запитання.

ber3

«Школа для вагітних» працює кожного четверга в кабінеті здорової дитини. Заняття починається о 12.30.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу школу. Будемо раді вас бачити в очікуванні дива в сім’ї та допомогти Вам!

Завідуюча дитячою поліклінікою №2 А.Л. Стеценко
Фельдшер кабінету здорової дитини В.Я. Костюк

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

63